skip to Main Content
Välkomna Ownit!

Vi är idag stolta över att få presentera vårt nya samarbete med internetleverantören Ownit! Vår nya huvudpartner har försett oss med hela 10 Gbit/s i våra lokaler. Vi ser fram emot ett långvarigt och stabilt samarbete med Ownit som nu satsar stenhårt på E-sport!

Ownit och Inferno Online har samma vision kring gamingbranschen och E-sport, då vi båda strävar efter att kunna erbjuda våra kunder den bästa möjliga upplevelsen, det kan vi nu göra med Ownits nya fiberlina som är mer än dubbelt så snabb som vår förra.

Gustav Elveros, Ownit:

På Ownit älskar vi E-sport och att vara en del av dagens växande gamingkultur känns självklart för oss. Vi vill försöka bidra med vad vi kan i att skapa en plattform som ger alla gamers, oavsett rank en ärlig chans att spela sig upp till proffsnivå. Inferno Online är den självklara partnern för detta och vi ser med stor förväntan fram emot ett gott samarbete.

Ownit CS:GO Challenge
I samband med detta är vi också glada över att få presentera vår nya turnering, Ownit CS:GO Challenge! Med 50 000 kr prispott för varje turnering drar vi nu igång startskottet på en ny E-sportresa. Varje kvartal kommer vi att arrangera Ownit CS:GO Challenge, lag kvalar in via onlinekval och slutspelet tar plats hos oss på Odenplan inne i Stockholm E-sport Arena. Allt livestreamas via vår egna studio!

Du kan anmäla dig till kvalet redan nu!

Kval #1Direktlänk
Torsdag 19/10 – Två lag går vidare

Kval #2Direktlänk
Torsdag 26/10 – Två lag går vidare

Kval #3Direktlänk
Torsdag 16/11 – Två lag går vidare

Kval #4Direktlänk
Torsdag 23/11 – Två lag går vidare

Final: 16/12 i Stockholm E-sport Arena på Inferno Online

1:a pris: 35 000 kr
2:a pris: 10 000 kr
3:e pris: 5 000 kr

Mer info om Ownit och deras gamingsatsningar hittas på www.ownit.se/gaming

Back To Top
×Close search
Search