inferno online täby logo

Boka nattgibb

Vi har nattgibb varje fredag och lördag kl. 22.00 – 07.00 hela året. För att boka nattgibb ringer du till oss och anger antal deltagare, namn och telefonnummer.

Nattgibb

170:-

Tiden sparas ej

VIP-gibb

270:-

Tiden sparas ej

Vad är nattgibb?

Nattgibb är numera en tradition bland gamingcenter runt om i världen, och har varit i flera årtionden hemma hos unga gamers som inte fått nog av att bara spela på dagen, eller kanske inte har haft tid medans solen fortfarande stod uppe.

På ett nattgibb får man spela hur mycket man vill och man hyr en dator som blir ens egen under hela natten. Oftast blir det ett gäng på flera vänner som nattgibbar och då får man självklart sitta i rad bredvid varandra eller så absolut nära som det går.

Vad är VIP-gibb?

När du bokar VIP-gibb får du platser i vår VIP-del. Det kostar 270 kr per person. Det är lite annorlunda från att nattgibba på våra vanliga platser. Vi har bland annat extra hårda regler på ljudnivån, det är en s.k. “tyst avdelning” vilket skapar en väldigt lugn och skön atmosfär.

Du får börja på nattgibbet redan kl. 21.00 och du slipper stå i gibb-kön. Det ingår även varsin valfri dryck samt varsin valfri snack (godis, snacks, chips eller annat).

Säkerheten på Inferno Online

Efter midnatt så stänger vi dörrarna för utomstående personer som inte har betalat en datorplats. Man blir alltså inte insläppt efter kl 00.00 även om man har bokat platser. Vi håller ett extra öga på alla yngre än 15 år och vi gör allt vi kan för att se till så att alla känner sig säkra under hela sin vistelse. Är man under 15 år gammal så får man inte lämna lokalen utan sin förälder innan kl. 07.00.

Bokningen går ut kl. 23.00, du måste alltså komma till lokalen innan kl. 23.00 för att bokningen ska vara aktiv.

Personalen under natten består av två personer av vår reguljära personal. Dessa två personer ansvarar för säkerheten och har strikta regler och planer att följa samt kan kontakta föräldrar eller målsman vid behov om så skulle behövas.

En ansvarig delägare av IOS AB (Inferno Online Stockholm) kan även vara på plats inom fem minuter om så behövs. Om du är en orolig förälder rekommenderar vi verkligen att du följer med under ditt barns första nattgibb för att få känna av den otroligt sköna atmosfär som Inferno Online kan erbjuda och även för att se för dig själv hur det går till.

Inferno Online har god översikt över vilka som är i lokalen med TV/video övervakning dygnet runt samt ett långvarigt samarbete med Kungsholmens och Södermalms polismyndighet.

Vad gör man under gibbet?

Allt från att spela sitt favoritspel till att umgås och fika med sina kompisar. Vi arrangerar turneringar varje nattgibb i bl.a League of Legends och Counter-Strike: Global Offensive. Under natten kan man även äta mat från våran lite enklare matmeny. Vi serverar även snacks som nachos, popcorn och självklart även ett brett utbud av smågodis.

Mat och dricka under natten

Inferno Online har toast av olika typer, bl.a med ost och skinka / turkisk korv. Vi har även pizzor med sorter som vesuvio, capricciosa och kebab. Samt popcorn, snacks och nachos utöver det vanliga godisutbudet du hittar i vilken vanlig gatubutik som helst.

Vi har läsk, vatten och olika variationer av smaksatta safter (Festis bl.a). Vatten (kranvatten) finns så klart till hands utan kostnad. Det är inte tillåtet att ta med sin egen mat och dryck som inte har köpts på Inferno Online, det fungerar precis likadant som vilken restaurang som helst.

Regler

Om du som kund inte ska nattgibba och spelar på kvällarna så kommer du att bli ombedd att logga ut strax innan kl 22.00, beroende på hur mycket folk det är kan det vara så att vi måste tömma kaféet på kunder redan vid 21.30. Anledningen till detta är att de som har betalat för ett nattgibb måste kunna få tillgång till sina datorer direkt.

Det är lite annorlunda regler i vår VIP-del, Stockholm e-Sport Arena. Beroende på hur många som har bokat nattgibb så varierar reglerna här. Om det inte är helt fullt så brukar kunder få sitta fram tills 00.00. Skulle det vara så att nattgibbet är fullbokat så måste tyvärr även kunderna i arenan logga ut kl 21.00.

Under nattgibbet är dörrarna stängda, då får ingen komma in eller ut. En gång i timmen har vi en paus som varar i 15 minuter där man kan gå ut och ta luft. Dessa pauser har vi kvart i varje heltimme, dvs. 00.45 – 01.00, 01.45 – 02.00 osv. Personal följer med kunderna och är alltid först ut och sist in. Dörrarna stängs kl 00.00, man kan inte komma in och köpa nattgibb efter 00.00. Skulle det vara så att man har bokat nattgibb och inte hinner till 00.00 så måste man ringa till oss i god tid och förklara sin situation.

Om du har fler frågor kring nattgibb, skicka ett mail till taby@infernogaming.se