menu

Red Bull
Gaming Sphere

BOKA NU
TELEFON 08-644 24 04
E-POST bokasphere@infernoonline.com
ADRESS SURBRUNNSGATAN 59

Öppettider

20 ÅRS ÅLDERSGRÄNS

MÅNDAG - TORSDAG
16.00 - 00.00
FREDAG
15.00 - 01.00
LÖRDAG
12.00 - 01.00
SÖNDAG
12.00 - 00.00

Red Bull Gaming Sphere

Red Bull och Inferno Online har uttökat sitt samarbete och därmed öppnat ett nytt event & gamingcenter i centrala Stockholm.

Portarna slogs upp februari 2020, och är meckat för e-sport i Norden. Arenans fristående 280 kvadratmeter på Surbrunnsgatan 59 är sprängfyllda med ny teknik för studio och event och har det senaste och bästa inom gaming utrustning.
Konsert inferno
Konsert inferno

Priser

Nedan ser du alla våra priser för spelande på PC, konsoll samt bokningsavgifter. Hör av er till oss om ni undrar över något!DROP-IN
TIMPRIS
55:-
3 TIMMAR
150:-
5 TIMMAR
220:-
PS5 / SWITCH
TV-SKÄRM
TIMPRIS PER PERSON
50:-
PROJEKTORVÄGG 325"
TIMPRIS PER PERSON
100:-
Vi erbjuder flexibla lösningar för grupper och företag. Boka din AW, presentation eller styrelsemöte hos oss – det mesta går att ordna! Kontakta oss så tar vi fram ett prisupplägg för just ditt event.
Eventbokning

Ät & drick vid din datorplats

Red Bull Gaming Sphere kommer att hålla igång sju dagar i veckan med huvudsaklig inriktning på bokade aktiviteter och evenemang. När lokalerna är lediga erbjuds även plats för skönt häng och spontant spelande. Då som en del av Inferno Onlines befintliga verksamhet med tidsbokning i mån av plats.

Red Bull Gaming Sphere i Stockholm ingår i ett internationellt nätverk och blir den tredje arenan i världen att öppna. Konceptet slog först upp sina dörrar i Tokyo 2018 och året efter öppnades lokaler även i London.Konsert inferno
Konsert inferno

För företag

Vi erbjuder flexibla lösningar för grupper och företag. Boka din AW, presentation eller styrelsemöte hos oss – det mesta går att ordna!

kontakta oss via mailen bokasphere@infernoonline.com , ring på: 08-644 24 04 eller boka online för att boka er gamingupplevelse nu!

Eventbokning

NÄTVERK

Enligt gamingplattformen Steam är alla andra bredband långsammare.

Är Ownit snabbast mot Bredbandskollen? Inte omöjligt. Det vi har siffror på är att Ownit är snabbast mot Steam, en av världens största spelplattformar med 47 miljoner användare.
Ownit
Bahnhof
Tele2
Telenor
Bredband2
Telia
A3
0 30 60 90 120 150

Ownit levererar enligt Steam en snitthastighet på 150 Mbit/s, vilket är ca 47% snabbare än snitthastigheten bland svenska operatörer (uppdaterat aug-22). Varje sekund, dygnet runt mäter Steam de uppkopplingshastigheter som olika operatörer levererar. Spelplattformen där du kan köpa och ladda ner spel har en ovärderlig roll för gamers av alla typer runt om hela världen. Steam håller egen statistik på trafikflöden och Ownit har toppat dessa mätningar de senaste åren. Se Steams mätningar.

Bli snabbare redan idag - Prova Ownit för 99kr/mån i 3 månader, helt utan bindningstid!