Inferno Online Stockholm

Inferno Online Stockholm är idag världens största gamingcenter. Rekordet togs i Guinness rekordbok år 2010 och gäller än idag. Vi startade i Norrköping år 1999 och expanderade till Stockholm år 2003. Vår största lokal ligger på Odenplan. Under 2013 expanderade vi till Södermalm och öppnade upp en lokal i Skanstull.

Inferno Online är ett gamingcenter och ett e-sportcenter. Vi har totalt 352 datorer där gäster kan komma och spela i princip alla populära spel som finns på marknaden idag. Det vi erbjuder är en lugn och skön miljö med en trevlig atmosfär där människor i alla åldrar kan komma och spela med sina vänner. Vi skapar ett smidigare sätt att “LAN:a” och ett ställe där man kan spela på ett mer socialt plan, träffa nya människor att spela med och umgås med sina vänner efter skolan eller jobbet.

På senare år har vi riktat in oss allt mer på e-sport, då sporten växer extremt snabbt just nu erbjuder vi en professionell bootcampcentral för alla världens topp-lag. Med hjälp av vår studio hostar vi även internationella turneringar så som Pantamera CS:GO Challenge, ESL Nordic Nationals samt våra egna turneringar.