skip to Main Content
Logitech G Arena

Anslutet till Inferno Online Stockholm och Europas enda dedikerade e-sport (elektronisk sport) arena. Med 420kvm och 60 datorer innehållande riktigt grym hårdvara från datortillverkaren HP blir gaming inte mycket bättre än så här. Med Ownit som internetleverantör på hela 10/10 Gbit surfar du väldigt, väldigt snabbt.

Logitech G Arena är i första hand till för events inom e-sport men kan användas även för privata tillställningar som svensexor, företagsfester och kickoffs. När vi inte har ett event så är området öppet för alla över 23 år för att försäkra om att omgivningen och stämningen håller sig lugn. Detta är perfekt för den lite “äldre” gamern som kanske inte har alldeles för mycket tid under vardagarna och bara vill ta det lugnt och spela en stund med sina vänner eller för sig själv.

Nattgibb

Fredagar & lördagar är det som vanligt nattgibb på Inferno Online Stockholm och för dom som är över 23 kan även nattgibba i det här området. Nattgibb inne i Stockholm E-Sport Arena kostar lite mer (250:-) men då sitter du i en lugn miljö med den bästa utrustningen.

Logitech G Arena har alla spel och program som annars erbjuds på Inferno Online, den enda skillnaden är bättre skärmar och datorer samt en lugnare miljö.

Bli VIP

Att bli VIP är inte ett dugg svårt, och kostar faktiskt ingenting. Inga konstiga medlemsavgifter eller något guldpläterat plastkort. Kom till oss i kassan, säg att du vill bli VIP hos oss och kunna sitta inne i Stockholm E-Sport Arena och spela. Är du över 23 och inte har någon tidigare historia av den sämre typen hos IOS kan du bli VIP! Ditt konto på Inferno Online kommer att bli aktiverat som VIP och du kan nu logga in i Logitech G Arena.

Välkommen in!

Beställ mat via Frasses

Nu har vi bordservering i VIP-avdelningen/Esport-arenan! Du kan beställa allt från din plats. Hela sortimentet går att beställa! Kalla på personal för beställning och betalning. Allt sköts direkt från er plats!

Hyr hela lokalen

Stockholm e-Sport arena (SEA) kan bokas för svensexor, företagsfester, kickoffs och andra skräddarsydda lösningar. Lokalen är 420 kvm stor med över 60 st kraftfulla datorer. Ni får tillgång till en egen entré ut till Surbrunnsgatan, högtalarsystem samt stora brandingmöjligheter på alla TV-apparater runt om i lokalen. Kontakta oss för mer information.

Dagsbokning VIP

Att boka platser i Stockholm e-Sport Arena kostar 50 kr per person i bokningsavgift och 50 kr per person i timmen. Man använder inte sina konton under en VIP-dagsbokning. Det du får när du bokar i arenan till skillnad från en vanlig bokning är bättre hårdvara på datorerna, bättre skärmar, ergonomiska gamingstolar från DXRacer samt en lugn och skön atmosfär då det är tyst avdelning i arenan. Om du vill göra en vanlig dagsbokning går du in här.

Boka VIP-gibb

För att boka nattgibb i Stockholm e-Sport Arena är det bara att ringa till oss. Det kostar 250 kr per person för nattgibbet. Att gibba i arenan är annorlunda från att gibba på våra vanliga platser. Vi har extra hårda regler på högljuddhet vilket gör att det blir en oerhört lugn och skön stämning i lokalen, bättre datorer och skärmar samt att det på varje plats är en ergonomisk gaming-stol från DXRacer. Man kan även börja sitt gibb tidigare (21.00) vid en VIP-gibbsbokning, då slipper du också att köa.

Odenplan: 08-33 86 11 & 08-33 86 02
Södermalm: 08-643 13 70

Back To Top
×Close search
Search