menu
Just nu jobbar vi på vårt bokningssystem för nattgibb. Vänligen boka nattgibb via telefon. Klicka här för att se nunmmer.

GAMING AFTER WORK

Börjar ni tröttna på att spela boule i regnet på er After Work? Har ni redan testat den där vinprovningen och varit på varenda takbar i stan? Ta med dina kollegor och vänner på en ny upplevelse istället!
BOKA NU

GAMING AFTER WORK

Kom till oss på Red Bull Gaming Sphere eller Inferno Online Malmö, och vinn över chefen i något av alla våra fantastiska spel! Här får ni chansen att utforska spelvärlden och förstå varför människor i alla åldrar blir som fastklistrade i stolen när de spelar. Oavsett om ni är en erfarna gamers eller nybörjare så vågar vi garantera att ni kommer ha en underbart härlig och rolig kväll hos oss!
BOKA NU

Såhär fungerar det

Vår hjälpsamma personal hjälper er att komma igång med något av de 150+ olika spelen som kan spelas på både dator och konsol. Är ni helt nya så kan ni få hjälp av en av våra instruktörer som guidar er genom kvällen.

Givetvis serverar vi både god mat och kall dryck, med eller utan alkohol! (Psst. Hos oss får man även äta vid datorerna, något ens föräldrar aldrig tillät när man var liten)

Kontakta oss via formuläret nedan, via mailen bokasphere@infernoonline.com eller ring på: 08-644 24 04 för att boka er gamingupplevelse nu.

Vi ses här! Pris från: 199:- per person (3 timmar speltid inklusive våra fantastiska tuna melts eller BBQ Sliders)
BOKA NU

AFTER WORK-PAKET

AW-Paket

  • 3 Timmar speltid
  • Valfri Matbit
  • Valfri dryck (Ej sprit)

249:-

Per person
BOKA NU
BOKA VIA TELEFON