Datorproblem

Tekniska problem och lösningar

Här kan du se hur du löser vanliga tekniska problem på Inferno Online. Om det är högt tryck i lokalen kan det ta lite extra tid innan du får hjälp av personalen, det kan vara tidssparande att försöka lösa problemet själv då det oftast är väldigt enkla lösningar.

Steam

Ifall ni laddar ner stora patcher till samtliga spel eller laddar ner ett spel vi inte har förinstallerat kan hårddisken på datorn bli full. Detta gör att datorn släpper ifrån spelmappen. Använd spel vi har i vårt befintliga utbud och stäng av så att spel inte patchas i bakgrunden för att undvika detta.

Fortnite

När för många har misslyckats med att logga in på för kort tid påverkas tyvärr flera då vi har en IP-adress på Inferno. Om ni inte kan logga in på vanligt vis rekommenderar vi att försöka logga in med Playstation-ID, Microsoft, Google eller Facebook så brukar det fungera.

Battlefield V

Vi har begränsat med konton som tyvärr är bundna till 5 datorer per 24 timmar. Detta är ingenting vi kan påverka utan det är så systemet fungerar tyvärr.

Counter-Strike

Många av våra konton har cooldown, detta betyder att man inte kan spela “competetive” läget på de kontona som är påverkade. Detta är inget vi kan kontrollera, utan vi hoppas att ni tar hänsyn till nästa person som spelar, dvs att ni spelar klart era matcher och gärna med ett gott beteende.

Tangentbord

Ifall ert tangentbord saknar nån knapp, var snäll och meddela personal. Ta INTE en knapp från grannens tangentbord då detta gör problemet värre.