skip to Main Content
CS:GO 2vs2 turnering under höstlovet!

Den största 2on2-turneringen i Inferno Onlines historia är nu officiell. Eventet hålls till förmån för Rädda Barnen, vi ber dig som spelare att skänka pengar till de som behöver dem som mest. Det kommer att finnas burkar runt om i lokalen där du kan skänka pengar. Turneringen tar plats under höstlovet på Inferno Online Odenplan med start tisdag den 27 oktober och varar fram tills torsdag den 29 oktober.

Kl 09.00 på tisdag är det samling på Inferno Online Odenplan. Matcherna börjar spelas kl 10.00. Vi har delat upp kvalen till slutspelet på två dagar, tisdag och onsdag, 4 lag per dag går vidare till slutspelet. Man väljer vilken dag man vill anmäla sitt lag till nedanför. Slutspelet tar plats torsdag den 29 oktober kl 10.00. Vid fler frågor maila axel@infernoonline.com.

Hur anmäler jag mig?

Anmälningarna sker via bracketsystemet “Binary Beast”. Registrera ett konto på Binary Beast och gå in på länken nedan så kommer du till turneringsidan och där anmäler du ditt lag. Efter att ditt lag är anmält så måste du vara på plats under turneringsdagen kl 09.00 och bekräfta att ditt lag deltar.

Dag #1 (Kval)
Anmäl er till dag #1 här!
Samling tisdag 27 oktober kl 09.00

Dag #2 (Kval)
Anmäl er till dag #2 här!
Samling onsdag 28 oktober kl 09.00

Dag #3 (Slutspel)
(4 lag från dag #1 och 4 lag från dag #2)
Samling torsdag 29 oktober kl 10.00

Information

  • Alla kan vara med
  • Det finns plats för 128 lag i varje kval
  • Upprop 09.00 för att bekräfta sitt deltagande
  • Första matcherna börjar kl 10.00
  • Alla möter varandra i singel eliminerings-bracket
  • 4 lag från dag #1 och 4 lag från dag #2 går vidare till slutspel på torsdag
  • De åtta lagen som går vidare till slutspelet på torsdag spelar bäst av tre matcher mot varandra
  • Finalen spelas bäst av 5
1:a pris - Varsin HP Omen gamingdator

HPs flaggskepp. En riktigt grym dator enbart avsedd för gaming med maximerad hårdvara. Det blir inte mycket bättre än såhär med 4:e generationens Intel Core i7-processor, NVIDIA GeForce GTX-grafik och HP SSD-minne. Datorn har även kapacitiv touchskärm i full-HD. Läs mer om datorn via länken nedanför!

Mer om produkten

2:a pris - Varsin AOC gamingskärm

En av de absolut bästa gamingskärmarna på marknaden idag. Skärmen har 144hz, 1 ms och ny teknologi från Nvidia som G-Sync vilket gör att skärmen ger en så “smooth” upplevelse av spelet som det går. Den här skärmen använder vi själva på Inferno Online på båda våra kaféen.

Mer om produkten

Till förmån för Rädda Barnen

Turneringen hålls till förmån för Rädda Barnen. Vi ber dig som spelare att skänka den summa du kan skänka under turneringsdagen. Det kommer att stå doneringsbössor runt om i lokalen dagarna turneringen hålls där ni kan skänka era pengar.

Vill du bli involverad och hjälpa till gå in på Rädda Barnens hemsida nedanför:

Rädda Barnen

Back To Top
×Close search
Search