Vi välkomnar Logitech Gaming!

Logitech G blir huvudsponsor!

Världens största gamingcenter Inferno Online tar nästa steg i utvecklingen av deras världsberömda lokaler i Stockholm och Norrköping. Nu kliver Logitech G in som ny huvudsponsor, ett samarbete båda parter hoppas kommer locka fler besökare.

− Samarbetet med Logitech ger våra besökare på Inferno Online möjligheten att få spela på datorstationer med den absolut bästa utrustningen på marknaden. Därför känns det otroligt rätt och spännande att välkomna Logitech till oss, säger Anton Budak, Inferno Online.

Samarbetet innebär att all datorutrustning på Inferno Online byts ut. Nya partnern Logitech G, som bistår Inferno Online med all ny utrustning ser fram emot ett långsiktigt samarbete.

− Att jobba med Inferno Online är en enorm möjlighet i att nå en bredare målgrupp av gamers och ge dem de verktyg som krävs för att få den bästa möjliga upplevelsen. Som världsledare på marknaden vill vi också se till att de som kommer och gamear på världens största gamingcenter också självklart ska få ta del av den bästa utrustningen, säger Johan Ryman, affärschef, Logitech G Nordic

Samarbetet sätts officiellt igång 1 december.

Om Logitech:

Logitech är fokuserade på innovation och kvalitet och utvecklar kringutrustning för att hjälpa människor att njuta av en bättre upplevelse med den digitala världen. Startades 1981 med möss och tillhandahöll ett intuitivt sätt att använda datorn. Sedan fortsatte Logitech introducera människor via datorer och utforma kvalitetsprodukter.

Sedan start har vi expanderat vår expertis inom produktdesign förbi datormusen, med en bred portfölj av kringutrustning som är den “sista länken” mellan dig och din dator eller din spelkonsol, eller ditt digitalmusik- eller hemunderhållningssystem.

Logitech International är ett schweiziskt bolag noterat på SIX Swiss Exchange (LOGN) och på Nasdaq Global Select Market (LOGI). Läs mer på Logitech.com.

Search