Star Stable lanseras!

Vi lanserar Star Stable! Den 11 juni är det release-event på Inferno Online Odenplan, Odengatan 60. Där serverar vi gratis läsk till alla som kommer och en chans att få träffa och prata med skaparna av Star Stable. Det kommer även finnas väldigt mycket give-aways i form av goodie-bags.

Det känns roligt att göra något annorlunda än bara e-sport och action spel. Unga tjejer är en rolig, ny och intressant målgrupp för oss, säger Anton Budak, grundare och delägare, Inferno Online.

På Star Stable säger man sig ha noterat att det inte finns en plats för tjejer att träffas och spela så när idén om ett samarbete med Inferno Online kom till kändes det som ett utmärkt tillfälle att samla tjejer över hela landet för en gemensam dag med spel och umgänge.

Det finns ett stort antal tjejer som spelar idag och vi ser det som en självklarhet att hitta en plats för dessa att umgås och spela tillsammans. Inferno Online är ett bra initiativ för detta och vi tycker att lanseringen ska bli väldigt kul säger Therése Forssell, PR ansvarig, Star Stable.

Den 11 juni lanserar vi Star Stable på samtliga datorer och på plats samma dag finns skaparna av Star Stable för ett större meetup för alla spelare.

Vi reser just nu jorden runt för att träffa spelare och Sverige är en naturlig plats för oss att hålla ett meetup på. Senaste veckorna har vi besökt Ungern, Polen och USA och träffat tusentals spelare. Vi får se vad uppslutningen blir här. Det vore superkul om det kom lite killar också, säger Therése Forssell, PR ansvarig på Star Stable.

Om Star Stable

Star Stable Online är ett svenskutvecklat äventyrsspel vars största målgrupp är tjejer i åldern 7-17 år. Spelet är översatt till 11 språk med spelare i 180 länder och har över 7 miljoner registrerade spelare. De flesta spelarna finns i USA, därefter kommer Tyskland, Sverige, Frankrike och England. I Star Stable Online är man en avatar som löser spännande uppdrag, ofta till häst, i sagolandskapet Jorvik. Spelet är ett multiplayerspel där spelarna anonymt kan chatta, spela och umgås med andra spelare.

https://www.starstable.com/se/

Search