Påsklov!

Påsklovet börjar onsdag den 23 mars på både Inferno Online Odenplan och Södermalm. Vi har nattgibb på båda kaféen hela veckan ut ända fram tills lördagen den 2 april.

Nattgibbet kostar bara 99 kr under hela lovet! Vi arrangerar även tävlingar i Counter-Strike: Global Offensive varje natt. Formatet är 1vs1 på aim_map och vinnaren tar hem ett par Razer Kraken Pro hörlurar! Alla som vinner ett nattgibb får en plats till finalen som tar plats under det sista gibbet på lovet, lördagen den 2 april. Vinnaren i finalen får en bärbar gamingdator från HP.

Info om HP-datorn!

Vi har även en Instagram-tävling som pågår hela lovet – Ta en gamingrelaterad bild och tagga Inferno Online på Instagram och vinn 10 timmar! Vinnare utses direkt efter lovet.

Kom in och njut av den lediga tiden med lite gaming! Ring och boka nattgibb för Odenplan på 08-33 86 11 eller 08-33 86 02 och för Södermalm på 08-643 13 70.

Happy Hour

Under hela påsklovet kör vi med Happy Hour! Det innebär att varje dag under hela lovet mellan kl 10.00 – 14.00 sänker vi timpriset till 10 kr i timmen! Detta gäller enbart gästinloggningar, man kan alltså inte använda detta erbjudande med sina egna konton.

Search