Ownit CS:GO Challenge

Vi kan idag stolt presentera vårt nästa event Ownit CS:GO Challenge! En turnering med 60,000 SEK i prispengar som avslutas med finalspel på Inferno Online.

Innan finalspelet skall två onlinekval avklaras där fyra lag kvalificerar sig till finalspelet. Även fyra inbjudna lag kommer få direktplats och en chans att ta del av prispotten.

Allt om Ownit!

Onlinekval #1 17:e september

Onlinekval #2 24:e september

Final (Inferno Online Stockholm) 15:e oktober

Gustav Elveros, sälj- och marknadschef Ownit:

“Vi på Ownit Broadband tycker att E-Sport är bland det häftigaste som pågår just nu på internet. Counter-Strike ligger nära vårt hjärta då vi har många internt som spelar och vi har länge velat anordna en tävling av gamers, för gamers helt enkelt!
Vi är därför mycket stolta att få presentera Ownit CSGO Challenge! I samarbete med Inferno Online är vi övertygade om att detta är startskottet på något riktigt spännande. Må bäste lag vinna!”

Allting livestreamas, såväl kval som final, från Inferno Clutch Studios. Utöver prispengar utlovas även giveaways under både kvalspelet och finaldagen.

Fabian Åkermark, Inferno Online Stockholm:

“Det känns både roligt och inspirerande att ett företag som Ownit förstår storheten med E-sport och nu tar sina första kliv in i den bransch vi älskar. Vi är övertygade om ett lyckat och spännande
projekt tillsammans.”

Prisfördelning:
1:a 35,000
2:a 10,000
3:e 5,000

Vinnare av kval #1 och #2 vinner även 2,500:- var i skins!

Under live-sändningarna kommer även ni tittare ha möjlighet att ta del av priser för ett värde av 5,000:-.

OBS:
Turneringen administreras av Lemondogs och för dig som vill delta kan du anmäla ett lag till något av kvalen redan imorgon (6:e september) på www.lemondogs.com

Search