Fler nya spel!

På senare tid har vi lagt in en hel del nya spel, se nedan för listan över allt nytt!

Tom Clancy’s The Division är ett taktiskt shooter med rollspelsinslag. En sjukdom slår ut stora delar av USA:s befolkning och som medlem av Strategic Homeland Division, eller The Division, är det din uppgift att rädda det som räddas kan. Spelet kräver eget konto.
Läs mer om spelet här!

Overwatch är multiplayer-action i förstapersonsvy från Blizzard. Det föddes ur resterna av företagets nedlagda MMO-satsning Titan, och kretsar kring ett gäng hjältar som slåss med och mot varandra med sina respektive förmågor, styrkor och svagheter. Spelet kräver eget konto.
Läs mer om spelet här!

Slutexpanderat – här kommer en riktig uppföljare på den omåttligt populära livssimulatorn. Namnet är, inte helt chockerande, The Sims 4 och det släpptes i september 2014 till pc och i februari 2015 till Mac. Spelet kräver eget konto.
Läs mer om spelet här!

Black Desert är ett high fantasy-mmorpg av sandbox-typ där de två sidorna Republic of Calpheon och Kingdom of Valencia bekämpar varandra. Stridssystemet är manuellt och för tankarna till actionspel, och spelet har ett parkour-liknande rörelsesystem. Spelet kräver eget konto.
Läs mer om spelet här!

Actionorienterat onlinerollspel som låter dig ta del av DC Comics universum med både superhjältar och superbovar. Spelet kräver eget konto.
Sydkoreanskt onlinerollspel inspirerat av klassiska action-kampsportsfilmer. Spelet kräver eget konto.
Läs mer om spelet här!
Search