Lurar G633
Lurar-g633
Lurar-g633-2
Lurar-g633-3
G633 Artemis Spectrum

Extremt tydligt ljud kombinerat med en stabil bas gör dessa lurar till de bästa lurarna vi kunde valt. Med ett eget ljudkort och surround sound-system blir det läskigt verkligt när man spelar med dessa hörlurar.

Mer om produkten

Mus
Mus
Mus2
Mus3
G403 Prodigy

Med 1 ms responstid och världens mest avancerade spelmussensor var denna mus det självklara valet. Oerhört smart utformad mus med bra grepp på sidorna, slittåliga knappar.

Mer om produkten

G810 Orion Spectrum

Logitechs flaggskepp i tangentbord-serien. Väldigt skönt och bekvämt tangentbord att spela med. Responstiden är bland den kortaste på marknaden, tangentbordet levererar en ren spelupplevelse och utgår ifrån en prestandabaserad design.

Mer om produkten

Tangentbord G413
Tangentbord-g413
Tangentbord-g413-3
Tangentbord-g413-2
Tangentbord-g413-4
G413

Detta tangentbord hittar du inne i VIP-delen, Stockholm E-sport Arena. G413 har utvecklats, designats och konstruerats genomtänkt för att ge avancerad prestanda med precis rätt funktioner. Det lätta och mycket starka aluminiumhöljet ger ett slimmat, bladlikt chassi.

Mer om produkten

G640

Medelhög ytfriktion ger rätt motstånd för mustassarna när de snabba eller plötsliga rörelser som är vanliga vid spelande med lågt dpi påbörjas eller avbryts. G640 har en yta som är värmebehandlad vid 200 °C och ger exakt rätt friktion för spelmanövrering med lågt dpi.

Mer om produkten

Search