banner joelversion
Tjejkväll på Inferno Online Odenplan!

Den 29:e januari bjuder Melika “Duvetinte” Zakariae och Sandra “Steelya” Stålnacke in er alla tjejer till en trevlig kväll på gamingcentret Inferno Online i Stockholm.
Vi kommer att hålla i turneringar med priser och massor med överraskningar och give-aways hela kvällen. Vi bjuder även på gratis nattgibb för de som vill stanna kvar långt in på natten och spela.

Vi startar dagen kl 16.00 och avslutar kring kl 23.00. Men för de som som sagt vill nattgibba så har vi öppet fram till 08.00 på morgonen. Kl 18.00 startar vi upp alla aktiviteter och vi kommer att starta med ett litet välkomnande och presentera hela kvällen. Schemat kommer att uppdateras kontinuerligt på denna sida, så håll ögonen öppna. Ingen föranmälning behövs, det är bara att komma in när ni vill!

Dra med er alla tjejer ni känner, alla åldrar är välkomna. Vi ser fram emot att spela med er hela dagen! Vi kommer ha det superskoj!

Tack till våra sponsorer, Coca-Cola, Monster, KINGSIZE Magazine, Ubisoft och Activision som har gjort detta möjligt!

Inferno Online är världens största gamingcenter och finns på Odenplan och Södermalm i centrala Stockholm. Vi har över 400 datorer, här kommer gamers från världens alla hörn och spelar på våra högpresterande datorer och skärmar. Vi är ett smidigt och enkelt alternativ för de som vill “LAN:a” och spela tillsammans på ett mer socialt plan.

Nu kör vi.

Gjort för tjejer av tjejer.

Vi ses fredag den 29:e!

Search