DRKN hoppar på!

Inferno Online kan idag presentera DRKN som ny partner till AOC CS:GO Challenge!

Klädföretaget DRKN vars fokus ligger på gaming har på senare tid verkligen flyttat fram sina positioner, nu senast knöt dem till sig Olofmeister som ambassadör och fortsätter på den inslagna vägen genom en pop-up-store under AOC CS:GO Challenge på Inferno Online Stockholm.

Du som åskådare eller kund kommer under lördagen kunna ta del av ett limiterat gaming-utbud av kläder som säljs i direkt anslutning till finalspelet.

På DRKN och Inferno Online har vi stoltheten över att vara gamers gemensamt och vi vill båda ge våra kunder det allra bästa. Inferno Online är ett nav för gamingkulturen i Sverige. För oss känns det självklart att vara där och bidra med det vi brinner för, vilket är grymma kläder samt stoltheten och viljan att ‘reppa’ sin passion för gaming, säger Fredrik Weisner VD för DRKN.

Den provisoriska butiken öppnar samtidigt som IO slår upp sina portar vid 10.00 under lördagen. DRKN går även in med priser till “matchens bästa spelare” under finalspelet den 4:e Juni, du som inte har möjlighet att följa eventet på plats kommer ha chansen att vinna fina DRKN-produkter som lottas ut i vår livestream.

Det känns oerhört inspirerande att DRKN går in och stöttar AOC CS:GO Challenge. Jag är övertygad om att våra gäster är precis rätt målgrupp för denna typ av samarbete. Förhoppningsvis är inte detta det sista vi ser av DRKN som är relaterat till Inferno Online Stockholm, säger Anton Budak ägare Inferno Online.

Du har fortfarande chansen att kvala in till turneringen den 4:e juni! Klicka här!

www.drkn.com

Search