Crownstudent CS:GO Challenge

Det är med stolthet vi tillsammans med Crownstudent, Yacine “YZN” Laghmari och Lemondogs kan presentera Crownstudent CS:GO Challenge. Konceptet en turnering som efter en månads onlinespel avslutas med en LAN-final på Inferno Online i Stockholm med 25000kr i prispengar. Som ambassadör för turneringen kommer YZN att skapa närvaro både i sina sociala kanaler och på sin Twitch-stream, där han själv kommer att deltaga i tävlingen.

“Det känns kul att göra ett samarbete kring studentmössor, det är ju inte det första man tänker när man tänker på esport direkt. Personligen har jag ju redan tagit studenten, men jag gör detta framförallt för att hypa det för alla som inte gjort det än då det är bland det bästa jag gjort!” – säger Yacine själv om turneringen.

Jesper Knutson, Marknadschef Crownstudent:
Vi på Crownstudent vill kommunicera med blivande studenter på ett sätt som de uppskattar och vill engagera sig i. Vi har förstått att eSport är bland det coolaste man kan hålla på med just nu, så vi bestämde oss för att göra en tävling! Vi är mycket stolta över att med “Crownstudent CS:GO Challenge” vara en del av eSportens utveckling, och förhoppningsvis känner alla CS-fans likadant!”

Upplägg och datum: (2 från varje kval går vidare till LAN-finalen)
Kval 1: 20e okt (Sign up)
Kval 2: 27e okt (Sign up)
Kval 3: 3e nov (Sign up)
Kval 4: 8e nov (Sign up)
Final @ Inferno Online Stockholm: 19e nov

Prispott:
1a pris: 20000 SEK
2a pris: 5000 SEK

Länkar:
Crownstudent: Crownstudent.com
Turneringen: Lemondogs.se
Clutch: Clutch.se

Search