menu

INFERNO ONLINE

VÄRLDENS STÖRSTA
GAMINGCENTER
ÖVER 650 DATORER & KONSOLER

BOKA NU
Inferno Online är ett gamingcenter och e-sportcenter. Vi har över 650 datorer och konsoler över våra fyra gamingcenter där gäster kan komma och spela i princip alla populära spel som finns på marknaden idag. Vi erbjuder en lugn och skön miljö med en trevlig atmosfär där människor i alla åldrar kan komma och spela med sina vänner. Vi skapar ett smidigare sätt att “LAN:a” och ett ställe där man kan spela på ett mer socialt plan, träffa nya människor att spela med och umgås med sina vänner efter skolan eller jobbet.

DROP-IN

Vi har öppet alla dagar i veckan mellan 10-00, samt nattöppet fredagar och lördagar då vi kör nattgibb mellan 22-07.


Välkommen in och spela på våra datorer, konsoler eller racingarenor!

NATTGIBB

Nattgibb är en tradition bland gamingcenter runt om i världen, och har varit i flera årtionden hos gamers som inte fått nog av att bara spela på dagen, eller kanske inte har haft tid medans solen fortfarande stod uppe.

På ett nattgibb får man spela hur mycket man vill och man hyr en dator som blir ens egen under hela natten. Oftast blir det ett gäng på flera vänner som nattgibbar och då får man självklart sitta i rad bredvid varandra eller så nära som det går.

Läs mer och boka

BARNKALAS

Säkra födelsedagskalaset med nåt som är kul på riktigt hos världens största gamingcenter. Vi ordnar en komplett gamingupplevelse med mat, dryck och spelen ni älskar.

Läs mer och boka

GAMINGCENTER

ODENPLAN
ODENGATAN 60
SÖDERMALM
RINGVÄGEN 125
TÄBY
TÄBY CENTRUM
RED BULL
GAMING SPHERE
SURBRUNNSGATAN 59
MALMÖ
SÖDERGATAN 14
GÖTEBORG
KUNGSPORTSAVENYEN 26
TÄBY
TÄBY CENTRUM
RED BULL
GAMING SPHERE
SURBRUNNSGATAN 59
MALMÖ
SÖDERGATAN 14
GÖTEBORG
KUNGSPORTSAVENYEN 26