Esport-podden ute nu!

Idag kan vi, tillsammans med Clutch Entertainment och Acast, äntligen presentera E-sportpodden!

Esport-podden är en podcast där vi träffar några av världens mest kända esport-profiler. Ett nytt avsnitt dyker upp på Acast varje vecka och första säsongen kommer löpa över tio veckor. Syftet är att verkligen gå på djupet och därför särskillja sig från vanliga intervju-poddar genom att få fram saker som tidigare aldrig nått allmänhetens öron. En salig blandning mellan högt och lågt, anekdoter och händelser med en personlig prägel.

Bakom mikrofonen varje vecka hittar vi Fabian “blomstar” Åkermark, tidigare professionell 1.6-spelare och kommentator. Podcasten kommer spelas in I den nybyggda Inferno Clutch Studios belägen på Inferno Online Stockholm.

I det första avsnittet träffar vi den ständigt aktuella Emil “HeatoN” Christienssen som går igenom sin långa karriär och ger oss inblickar kring vad som skett bakom kulliserna i en rad uppmärksammade händelser.

Det är alltid kul att testa och utveckla esportformat i nya medier, podd kändes som naturliga nästa steget. Det ska bli otroligt spännande att följa och lyssna på Fabian & hans gäster och kunna få en djupare inblick i gästernas liv, säger Gustav Käll, Clutch Entertainment.

Esport är ett otroligt spännande segment som attraherar en enormt stor målgrupp. Genom Fabian, en enastående expert-kommentator inom Esport, kommer lyssnaren få en inblick i denna värld genom intervjuer med dem största Esports-stjärnorna. Podd-formatet och segment känns nytt, kul och är något som Acast tror stark på, säger Sandra Molin, innehållschef Acast.

Första avsnittet med HeatoN kan redan lyssnas på via acast:
http://www.acast.com/esportpodden/esport-podden-heaton

https://twitter.com/real_heaton

Search